AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kilitle açmak

Kahve falında kapıyı kilitle açmak

Kahve falında kapıyı kilitle açmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, itibar kaybedeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Kahve falında kilitli kapı açmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak çok başarılı adımlar atacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kiliti açmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini açmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilidini açmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiliti açmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında demir kilit açmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir