AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kilidini açmak

Kahve falında kapının kilidini açmak

Kahve falında kapının kilidini açmak çok kötü hissedileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kiliti açmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidini açmak söylediklerinin çıkacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapı açmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kilit açmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kilidini açmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir