AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak ters giden olayların düzeleceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yaptığı işte sivrileceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak övgü dolu sözler işiteceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak işinin ehli durumuna geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında anahtar kilit açmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kilitli kapı açmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kapının kilidini açmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kapı kilidini açmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kiliti açmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir