AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kiliti açmak

Kahve falında kapı kiliti açmak

Kahve falında kapı kiliti açmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, şansın kapanacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti açmak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilidini açmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti açmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilitli kapı açmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiliti açmak düzeninin sarsılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilidi açmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir