AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilit açmak

Kahve falında kilit açmak

Kahve falında kilit açmak attığı adımların boşa gideceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, stres içinde günler geçireceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, siparişlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilit açmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında kapı kilidini açmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kilidini açmak sıhhat ve huzur bulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini açmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında kapı kiliti açmak makamının ve ününün artacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kilidi açmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir