AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidi açmak

Kahve falında kilidi açmak

Kahve falında kilidi açmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, iş hayatında rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilidi açmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Kahve falında kapı kiliti açmak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine inanılır.

Kahve falında kapının kilidini açmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında demir kilit açmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulur.

Kahve falında kilit açmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar kilit açmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir