AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını kırmak

Kahve falında evin kapısını kırmak

Kahve falında evin kapısını kırmak yollarının açılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yeniden can bulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalettir.

Kahve falında evin kapısını kırmak gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Kahve falında evin kapısını kırmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında kapı camı kırmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı pencere kırmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kapı kırmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kolu kırmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kırmak elinin de bollaşacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı kırmak görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kapı kırmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerinin iyi gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir