AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı pencere kırmak

Kahve falında kapı pencere kırmak

Kahve falında kapı pencere kırmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında kapı pencere kırmak gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında kapı pencere kırmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere camı kırmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında pencere kırmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam pencere kırmak gururlu bir hayat süreceğine, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pencereyi kırmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında kapı pencere görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir