AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapı kırmak

Kahve falında tahta kapı kırmak

Kahve falında tahta kapı kırmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, ona özlemle sarılacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapı kırmak gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tahta kapı kırmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kırmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, her zaman hürmet göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski tahta kapı görmek çok mutlu günler geçireceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına inanılır.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında tahta kapı taşımak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir