AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kapı kırmak

Kahve falında cam kapı kırmak

Kahve falında cam kapı kırmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında cam kapı kırmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında kapı camı kırmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında cam kapı kırmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cam vazo kırmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında cam tabak kırmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin camını kırmak yapılan planların alt üst olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam eşyaları kırmak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir