AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı camı kırmak

Kahve falında kapı camı kırmak

Kahve falında kapı camı kırmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, aylık gelirinin artacağına, diplomalı kimse olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sevdiği insanların olacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı camı kırmak gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında kapı camı kırmak dualarının karşılığını alacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kapı kırmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında camı kırmak sorunlarından arınacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırmak görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam eşya kırmak işlerin kapanacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Kahve falında araba camı kırmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekiçle cam kırmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir