AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kırmak görmek

Kahve falında kapıyı kırmak görmek

Kahve falında kapıyı kırmak görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı kırmak gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Kahve falında tahta kapı kırmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kırmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı camı kırmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında kapı kilidi kırmak harama göz dikmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında kapıyı kırmak görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kapı pencere kırmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kapı kırmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kırmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir