AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kırmak

Kahve falında kapı kırmak

Kahve falında kapı kırmak malının da eksilmeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Kahve falında kapı kırmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Kahve falında kapıyı kırmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kapı kolu kırmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, başarıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapı kırmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapı kırmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi kırmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kırmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıyı kırmak görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kapı kırmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir