AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kolu kırmak

Kahve falında kapı kolu kırmak

Kahve falında kapı kolu kırmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kolu kırmak gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında kapı kolu kırmak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kırmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında kolunu kırmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati kırmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında demir kapı kırmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir