AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını açamamak

Kahve falında evin kapısını açamamak

Kahve falında evin kapısını açamamak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açamamak gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Kahve falında evin kapısını açamamak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, spora başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işarettir.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, günahlarının affedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kapıyı açamamak neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kapının kilidini açamamak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kapı açtığını görmek malının da eksilmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir