AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, başarılı olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalettir.

Kahve falında kapının kilidini açamamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açamamak hataların düzeltileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilidi açamamak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilit açtığını görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi sökmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir