AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kapı açtığını görmek

Kahve falında birinin kapı açtığını görmek

Kahve falında birinin kapı açtığını görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, para ve zaman ayıracağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin kapı açtığını gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri toplamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak güvenliğinden vazgeçeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bir kapıyı açamamak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı açtığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açamamak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kapının kilidini açamamak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir