AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kapıyı açamamak

Kahve falında bir kapıyı açamamak

Kahve falında bir kapıyı açamamak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kapıyı açamamak gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Kahve falında kapının kilidini açamamak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalet eder.

Kahve falında bir kapıyı açamamak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında kapı açtığını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir