AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak gittikçe çıkmaza düşeceğine, değer göreceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işarettir.

Kahve falında kapı kilidini açamamak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açamamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı açtığını görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir