AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla kapı açamamak

Kahve falında anahtarla kapı açamamak

Kahve falında anahtarla kapı açamamak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, maddi durumun düzeltileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine inanılır.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayıflanacağına inanılır.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısını açamamak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir kapıyı açamamak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir