AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek rahat yaşayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek düzenin bozulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kapının kilidini açamamak müjdeli bir haber alacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kapı açtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir