AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kilidini açamamak

Kahve falında kapının kilidini açamamak

Kahve falında kapının kilidini açamamak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kapının kilidini açamamak gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Kahve falında kapının kilidini açamamak evlat sahibi olunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açamamak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek hak yolundan ayrılmayacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında kilit açtığını görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kilidi açamamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir