AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine çiş yapmak

Kahve falında evin içine çiş yapmak

Kahve falında evin içine çiş yapmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kederlerinin son bulacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında evin içine çiş yapmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine çiş yapmak rahatın kaçacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiş kaka yapmak sıhhat ve moral bulacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çiş yapmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Kahve falında duvara çiş yapmak çok rahat bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir