AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya çiş yapmak

Kahve falında tarlaya çiş yapmak

Kahve falında tarlaya çiş yapmak zorlukların bir anda biteceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odaya çiş yapmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında merdivene çiş yapmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, bütçesinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına çiş yapmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kapıya çiş yapmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içine çiş yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir