AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çiş yapmak

Kahve falında yeşil çiş yapmak

Kahve falında yeşil çiş yapmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çiş yapmak gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Kahve falında yeşil çiş yapmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiş görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yatağına çiş yapmak yokluk çekeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında helada çiş yapmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küvete çiş yapmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa çiş yapmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir