AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş kaka yapmak

Kahve falında çiş kaka yapmak

Kahve falında çiş kaka yapmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında çiş kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka çiş yapmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet eder.

Kahve falında çiş kaka yapmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş kaka görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, makamının ve ününün artacağına işaret eder.

Kahve falında çiş ve kaka görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka çiş görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kaka ve çiş görmek hedeflerini tutturacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir