AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ortasına çiş yapmak

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılarından arınacağına, hırpalanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin ortasında banyo yapmak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, değer göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine çiş yapmak günahkâr olacağına, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında evine çiş yapmak engellerin ortadan kalkacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında evin ortasında mezar görmek verilen kararların geri çekileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında evin ortasında tuvalet görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin ortasında ağaç görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin ortasında ateş görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir