AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılıyor gibi yapmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yatağa çiş yapmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında küvete çiş yapmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durmadan çiş yapmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak fırsatların heba edileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir