AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara çiş yapmak

Kahve falında duvara çiş yapmak

Kahve falında duvara çiş yapmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, dertlerine derman bulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Kahve falında duvara çiş yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Kahve falında duvara çiş yapmak aniden evlilik kararı alacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının çiş yapmak herkes tarafından saygı göreceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye çişini yapmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet eder.

Kahve falında camiye çiş yapmak sorunlarını gidereceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak işsiz ise işe gireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir