AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine çiş yapmak

Kahve falında evine çiş yapmak

Kahve falında evine çiş yapmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evine çiş yapmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içine çiş yapmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bir yere çiş yapmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara çiş yapmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında denize çiş yapmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, her geçen gün başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir