AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde sel görmek

Kahve falında evin içinde sel görmek

Kahve falında evin içinde sel görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde sel gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde sel görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulur.

Kahve falında selin içinde kalmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selin içinde yürümek büyük bir başarının elde edileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel içinde yürümek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında selin içinden geçmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında sel içinde kalmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında selin içinde yüzmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında evini sel bastığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir