AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin içinde kalmak

Kahve falında selin içinde kalmak

Kahve falında selin içinde kalmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında selin içinde kalmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Kahve falında sel içinde kalmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında selin içinde kalmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata tabir olunur.

Kahve falında selde kalmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel altında kalmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında selin altında kalmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selin ortasında kalmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selde kaldığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında selin içinde yüzmek büyük bir özgüven kazanılacağına, rahat nedir öğreneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir