AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin içinde yürümek

Kahve falında selin içinde yürümek

Kahve falında selin içinde yürümek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selin içinde yürümek gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında sel içinde yürümek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına delalettir.

Kahve falında selin içinde yürümek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında selde yürümek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Kahve falında sel sularında yürümek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde sel görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mevki edineceğine yorulur.

Kahve falında selin içinde yüzmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında selin içinde kalmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında selin içinden geçmek onlardan hayırsızlık göreceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir