AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel içinde yürümek

Kahve falında sel içinde yürümek

Kahve falında sel içinde yürümek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hem de çok üzüleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel içinde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında sel içinde yürümek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber delalettir.

Kahve falında selin içinde yürümek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, galibiyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında selde yürümek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel sularında yürümek helal rızka sahip olunacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında selin içinde kalmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında sel içinde kalmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde sel görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında selin içinde yüzmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir