AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini sel bastığını görmek

Kahve falında evini sel bastığını görmek

Kahve falında evini sel bastığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini sel bastığını gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evini sel bastığını görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi sel bastığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Kahve falında sel bastığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evine su bastığını görmek evindeki huzurun bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir