AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin içinden geçmek

Kahve falında selin içinden geçmek

Kahve falında selin içinden geçmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, rahatın ve konforun geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında selin içinden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selden geçmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında sel suyundan geçmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında sel içinde yürümek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde sel görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında selin içinde kalmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel içinde kalmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında selin içinde yüzmek tatsız sözlerin de unutulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir