AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel içinde kalmak

Kahve falında sel içinde kalmak

Kahve falında sel içinde kalmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, büyük takdir toplanacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel içinde kalmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Kahve falında sel içinde kalmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında selin içinde kalmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selin ortasında kalmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, hayatının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selin altında kalmak sorunların ardı ardına geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selde kaldığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sel altında kalmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında selde kalmak başının ağrıyacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel içinde yürümek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir