AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin içinde yüzmek

Kahve falında selin içinde yüzmek

Kahve falında selin içinde yüzmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selin içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında selin içinde yüzmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında sel suyunda yüzmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, borcunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında selde yüzdüğünü görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında selde yüzmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Kahve falında selin içinde yürümek darlanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında sel içinde yürümek yeni iş kollarına girileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde sel görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalettir.

Kahve falında selin içinde kalmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir