AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle sigara içmek

Kahve falında anneyle sigara içmek

Kahve falında anneyle sigara içmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Kahve falında anneyle sigara içmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında annemle sigara içmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zevkle sigara içmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde sigara içmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak sigara içmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara sarıp içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, üzücü olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir