AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yanında sigara içmek

Kahve falında annenin yanında sigara içmek

Kahve falında annenin yanında sigara içmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, başının ağrıyacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek kazançlı çıkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında annemle sigara içmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle sigara içmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yanında ağlamak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir