AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak sigara içmek

Kahve falında ıslak sigara içmek

Kahve falında ıslak sigara içmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına işarettir.

Kahve falında ıslak sigara içmek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında ıslak sigara içmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ıslak sigara görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sigara içmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına delalet eder.

Kahve falında gizlice sigara içmek şifa bulacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fazla sigara içmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle sigara içmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulur.

Kahve falında ilk defa sigara içmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir