AnaSayfa / Genel / Kahve falında zevkle sigara içmek

Kahve falında zevkle sigara içmek

Kahve falında zevkle sigara içmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çekilen acıların unutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında zevkle sigara içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında zevkle sigara içmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında zevke gelmek aydınlık bir yola çıkılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ilişkiye girip zevk almak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zevk almak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zevk suyu görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Kahve falında zevke geldiğini görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kişinin içinin daralacağına işarettir.

Kahve falında zevk duymak hayır işleri yapacağına, itibarın sarsılacağına yorulur.

Kahve falında babayla sigara içmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir