AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara sarıp içmek

Kahve falında sigara sarıp içmek

Kahve falında sigara sarıp içmek yeni denemelerde bulunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara sarıp içmek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında sigara sarıp içmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ramazanda sigara içmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde sigara içmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derste sigara içmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sıkıntılarını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla sigara içmek insanların alım gücünün azalacağına, rahatın ve konforun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda sigara içmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir