AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından sigara alıp içmek

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek gönül yaralarının iyileşeceği, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işinden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden su alıp içmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında efkarlı sigara içmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara içmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık sigara içmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında içki sigara içmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir