AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde sigara içmek

Kahve falında evde sigara içmek

Kahve falında evde sigara içmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, istediği noktalara geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, dertlerden kurtulmaya, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında evde sigara içmek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında evde sigara içmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde sigara içmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içmek istemek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sigaraya içmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek onlara hocalık edeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece sigara içmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında naneli sigara içmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma sigara içmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir