AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemle sigara içmek

Kahve falında annemle sigara içmek

Kahve falında annemle sigara içmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında annemle sigara içmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Kahve falında anneyle sigara içmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemle sigara içmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iyi hissedileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sigara içmek sorunların kalmayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigarasını içmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, üzüleceğine, yıkılacağına inanılır.

Kahve falında zorla sigara içmek kazancın günden güne artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara içmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eşinin sigara içmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir