AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde bulanık su görmek

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde bulanık su gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek hayatın keyifli bir hale geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde bulanık su görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde akan su görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir