AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde bulanık su görmek

Kahve falında evinde bulanık su görmek

Kahve falında evinde bulanık su görmek çok mutsuz olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, bol kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde bulanık su gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, önceliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren güç kaybı yaşayan konulara çeki düzen verilmesi gerekiyor.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Kahve falında evinde bulanık su görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalı bulanık su görmek bazı ortak işlere gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun bulanık su görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık su aktığını görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suyla yıkanmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık camurlu su görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir