AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında su dolu kuyu görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir