AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyun içinde olmak

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, tazeleneceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek çok daha fazla adım atacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında bulanık su sel görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak kazançlı işlere gireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık yağmur suyu görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir